RÓLUNK: ScopeInMind

about

Szia, Üdvözöllek a Scope In Mind oldalán! A nevem Viktória, akitől a Coaching, Access Bars és Kineziológia terén származó tapasztalataimat és tudásomat megismerheted. Szakmai pályafutásom során nem csupán ezekkel a területekkel foglalkoztam, hanem projektvezetőként és sales-esként is dolgoztam, melyek széleskörű perspektívát és mélyebb szakmai ismereteket adtak nekem.

Karrier utam folyamán rengeteg jelét láttam annak, hogy elkezdjek ezen a területen dolgozni. Bevallom Neked az út nem volt egyszerű, hogy ott hagyjak egy biztosan működő pályamodellt. Sok éven keresztül éreztem, hogy a coaching, illetve pszichológia érdekelnek a legjobban, mivel szakmai karrierem alatt nagyon sok olyan megkeresésésem volt, amihez a coaching, illetve egyéb pszichológiai képességekre volt szükségem.

Már több mint 10 éve kezdtem el részt venni különböző képzéseken, amelyeknek köszönhetően több pszichológiai és természetgyógyászati tudományba is bele láttam. Többek között a coaching, kineziológia, pozitív pszichológia, mindfulness, access-bars, reflexológia képzéseket is elvégeztem, mivel fontos volt számomra, hogy minél több ismeretet szerezzek ezeken a területeken.

Életem során több mint 10 évig éltem külföldön, amely lehetőséget adott arra, hogy megismerjem a német, francia, angol és spanyol nyelvterületek munkaerőpiacát. Ennek köszönhetően a karrier coaching területén is hatékonyan tudlak támogatni. Nemcsak a szakmai irány megtalálásában segítenélek, hanem abban is, hogy konkrét lépésekkel és stratégiával érd el azokat a célokat, amelyeket magad elé tűztél.

És hogy mivel kapcsolatban kereshetsz meg minket?

Üzleti Coaching területén, szolgáltatásaink között szerepel a stresszmanagement, konfliktuskezelés, a szervezeten belüli coaching és a facilitálás.

Ezek mellett örömmel segítek abban, hogy az életed különböző területein kitűzött céljaidat elérhesd és karrieredet a számodra megálmodott irányba terelhesd.

Ha szeretnél változtatni az életeden, elérni a kitűzött céljaidat, vagy egyszerűen csak fejleszteni önmagadat, itt vagyok, hogy támogassalak ezen az úton. Fordulj hozzám bizalommal, hogy együtt könnyebben elérhessük azt, hogy a legjobb verziójává válj önmagadnak.

Párkapcsolat coaching terén is támogatni tudlak, amennnyiben ezen a téren lenne szükséged segítségre.

Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra, és remélem, hogy hamarosan online is találkozhatunk és megismerhetjük egymást!

Üdvözlettel,

Viktória

error: Content is protected !!